12.09.2016 12:50

Divadlo Kampa zahájilo sezónu 2016/2017

Divadlo Kampa zve všechny své příznivce na Den otevřených dveří, který se koná v sobotu 24.září od 15h a odstartuje tak další divadelní rok při říčce Čertovce. Během dne je připraven program jak pro děti tak pro dospělé: ukázky chystaných nových her i starších představení, hudba, dílny pro děti a občerstvení. Vše zcela zdarma.

Do aktuální sezóny divadlo připravilo několik premiér: První proběhne 21.října a půjde o představení divadla NaHraně s názvem Paralelní vesmíry.
19. listopadu na Noc divadel uvede divadlo pohádku Dobrodružné putování Ducha Ducháčka, kterou napsala Agáta Dušková. (Hrají Agáta Dušková a Sofia Adamová. Režíruje Iveta Dušková).
Taktéž se nám doneslo, že premiéru představení chystá i spřátelený soubor divadla Ujeto, kde hrají mentálně hendikepovaní nadaní herci, nechme se tedy překvapit!
A poslední premiéra sezony proběhne na jaře 2017. Diváci se mohou těšit na dramatizaci románu L.N. Tolstého Anna Kareninová, které  se režijně ujme Iveta Dušková.

Od 1. října se děti mohou nadále těšit na víkendové pohádky: v sobotu od 15h a v neděli od 16h. Představení pro mládež se hrají v sobotu od 18h.
Novinkou je, že jedna z hereček z představení BlaŽenka se dostává do další etapy v životě ženy a bude maminkou. Proto je letos 11.října poslední příležitost vidět všechny Blaženky kompletně.
Na prosinec zařadilo divadlo Kampa tradiční Mikulášskou nadílku, tentokrát se v divadle sejde Mikuláš s čertem a andělem v neděli 4.12. Celý prosinec pak bude víkendy provázet jako každým rokem oblíbená pohádka o Kapru Karlovi.

Na všechny diváky a divačky se srdečně těší celý tým Divadla Kampa!  

www.divadlokampa.cz 


 

                                         www.divadlokampa.cz

Autor článku: Klára Kadlecová

Divadlo Kampa zahájilo sezónu 2016/2017